BRANDING

Niet zomaar een logo

Een merk bestaat niet enkel en alleen uit een logo en kleuren. Dit stadium zijn we al lang voorbij. Een sterke brand strategie omvat alle aspecten van jouw bedrijf, van de visuele elementen tot de kernwaarden en de manier waarop je communiceert met je doelgroep. Het is de bedoeling om een emotionele band te creëren om zo vertrouwen en loyaliteit op te bouwen met de consument.

BRANDING

Een unieke beleving

Tijdens onze gesprekken gaan we opzoek naar de identiteit van jou ideale consument en stippelen samen met jouw de ideale weg uit om je te onderscheiden van je concurrenten.
Jouw merk moet een unieke beleving worden waar elk detail moet kloppen van het logo tot de uitstraling op sociale media.

"Branding is the silent ambassador of your brand"

De juiste ingrediënten

Ons team gaat opzoek naar de juiste look & feel voor jouw bedrijf. Hier wordt bepaald welke letterype, kleuren, vormen en accenten die we gaan gebruiken om jouw merk te laten schitteren.

Huisstijlgids

Je krijgt van ons een op maat gemaakte huisstijlgids.
Met duidelijk en strikte richtlijnen. Bekijk deze huisstijlgids als de waakhond van jouw merk.

Rebranding

Wij zorgen ervoor dat jouw branding up to date blijft. De wereld en dus ook jouw klanten veranderen. Wij zorgen ervoor dat jouw merk perfect past en uniek is in het hedendaagse leven.

Begint het al te kriebelen om jouw merk te laten schijnen?Het enige wat jij hoeft te doen is ons vandaag te contacteren.

Vertel ons over je project