Google Advertenties

Wordt de nummer één op Google

Jouw product of dienst helemaal bovenaan wanneer iemand iets opzoekt op Google? Zo kan je een bom aan nieuwe sales of leads genereren. Benieuwd hoe we dit doen? Lees dan zeker hieronder verder.

Wat is adverteren op Google?

Wanneer je adverteert op Google komt jouw product of website bovenaan te staan op Google wanneer iemand iets opzoekt. Vermoedelijk heb je ze al gezien hoor, het woord “Gesponsord” voor een zoekopdracht?
Klinkt leuk he zo helemaal bovenaan staan bij een zoekopdracht van een potentiële klant? In de marketingmond noemen we dit span SEA

Adverteer op Google en zorg ervoor dat jouw product of dienst als eerste gezien wordt door je potentiële klant.

Waarom adverteren op Google?

Gericht Adverteren

Met Google advertenties kun je je advertenties richten op specifieke laden en postcodes, daarnaast kies je op welke zoektermen je wilt adverteren en op welke zeker niet! Zo ben je zeker dat de persoon achter het scherm de intentie heeft jouw product of dienst te kopen.

Hoge kwaliteit

Doorgaans is adverteren op Google duurder dan op eender welk ander platvorm. Daar tegenover staat dat de kwaliteit van leads veel hoger ligt dan bij de andere platvormen. Bezoekers van Google hebben de grootste intentie om iets te kopen, wat helemaal anders is op de andere platvormen zoals Facebook of Instagram.

Meetbaar

Alles is meetbaar dat is dan ook één van de grote voordelen van het adverteren op Google. Met deze informatie kunnen wij jouw advertenties bijsturen om zo de CPC (kost per klik) zo goedkoop mogelijk te houden. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Wij beginnen natuurlijk niet zomaar in het wilde weg te adverteren. Dat zou verspilling zijn van jouw geld en onze tijd.

Analyseren

Eerst willen we alles weten over jouw bedrijf en vooral, jouw ideale klant.
Dit is cruciaal voor een succesvolle campagne. Wie zijn ze? Waar wonen ze? Welke taal spreken ze? Wat zijn de pijnpunten, ...

Setup

Na de analyse, beginnen we met het opzetten van je Google-campagnes. We gebruiken speciale technieken en implementaties om de kosten zo laag te houden en de resultaten te maximaliseren.

Optimalisatie

We laten jouw advertenties niet zomaar draaien. Ze moeten continu geoptimaliseerd worden om de kosten laag te houden. Stilstaan is achteruitgaan, dus we zoeken dagelijks naar nieuwe, effectieve zoektermen.

Klaar om de nummer één plek op Google te veroveren?

Het enige wat jij hoeft te doen is een afspraak inplannen.
Dit gesprek is volledig vrijblijvend.