WEBDESIGN

Webdesign op maat

Je website is niet zomaar een pagina op het internet. Bij Stinis Media maken wij Wordpress websites met een persoonlijkheid die er modern en strak uitzien. Daarnaast zorgen we ervoor dat je websitesverkeer omgezet wordt in Sales & Leads

Vertel ons over je project

Meer Website Verkeer

Iedereen kan een mooie website maken.
Wij zorgen ervoor dat jouw website er niet enkel en alleen mooi uitziet maar ook goed scoort bij Google. Wij leveren niet zomaar een website. We onderzoeken wie jouw ideale klant is wat ze doen en vooral wat ze intikken op Google. Zo kunnen we na de oplevering van jouw website vol inzetten op SEO & SEA.

Maak een vrijblijvende afspraak

Designs op maat, gemaakt om te ranken en leads op te brengen.

Onze websites zijn niet alleen snel – ze zorgen ook voor meer leads

Na te hebben samengewerkt met tientallen klanten in de meest competitieve markten van België en Nederland, weten we hoe we pagina’s moeten ontwerpen die hoog scoren op Google, vertrouwen opbouwen en bezoekers omzetten in waardevolle leads.

We bouwen elke website met zoekmachineoptimalisatie (SEO) en conversieoptimalisatie in gedachten. Je krijgt een snellere site met schonere code, klaar om vanaf de dag van oplevering zoekwoorden te claimen en je nieuwe klanten op te brengen.

Maak een vrijblijvende afspraak
Page Speed Google Website laadsnelheid
Website van Adveto Advocaten

Connecteer met je potentiële klant op een dieper niveau.

We beginnen met merkonderzoek om ervoor te zorgen dat het ontwerp van je website de waarden en persoonlijkheid van je bedrijf weerspiegelt.

Meer dan alleen mooie kleuren, lettertypen en logo’s – we werken met je samen om te begrijpen wat resoneert met je potentiële klanten en wat maakt dat ze voor jou kiezen in plaats van voor de concurrentie.

Neem gewoon een kijkje in ons portfolio om de zeer effectieve sites te zien die we voor onze klanten hebben gebouwd.

Maak een vrijblijvende afspraak

Wat kan je verwachten van een samenwerking met ons

Eerste gesprek

Hier hebben we het over jouw behoefte en kijken we of er een wederzijdse match is.

SEO Ontdekkingsgesprek

Samen zullen we een strategie uitbouwen (en bespreken) die rekening houdt met de huidige problemen, middelen en concurrenten van je site. We zullen ook benchmarks en ROI-doelstellingen vaststellen.

Voorstel Op Maat

We sturen je een voorstel waarin we onze prijzen en volgende stappen meegeven.

Uitvoering en ROI

Jouw website wordt gemaakt. Tijdens verschillende voorafgaande momenten zullen we met jouw de vorderingen bespreken tot de oplevering van jouw website.

Enkele van onze projecten

Klanten die de weg naar mee sales en leads hebben ingezet.

Tuinarchitect Wouter De Riemaecker
Website van Adveto Advocaten

In deze regio's zijn wij actief