Webdesign Kortrijk

Ben je opzoek naar een bureau voor professioneel webdesign? Wil je je website laten maken in Kortrijk of in de regio? . Bij Stinis Media maken wij Wordpress websites met een persoonlijkheid die er modern en strak uitzien. Daarnaast zorgen we ervoor dat ze niet enkel goed scoort bij je bezoekers, maar ook bij de verschillende zoekmachines.

Vertel ons over je project

Meer sales en leads.

Je website mag er dan wel goed uitzien en goed scoren voor de zoekmachines, maar wat ben je ermee als je er geen sales uithaalt? Heb je moeite met het genereren van nieuwe sales of leads in Ronse?

Stinis Media een webdesign bureau uit de regio Kortrijk is gespecialiseerd in het maken van WordPress websites.

Webdesign Kortrijk
LEADS
SALES

Een website gemaakt door Stinis Media.Wat kan je verwachten?

Moderne designs
Gebruiksvriendelijk
Domeinnaam + Emails
SEO optimalisatie
SSL beveiliging
Supersnelle laadsnelheid
Compatibel voor elk toestel
Variaties in contacteer opties
UI & UX Design

Niet genoeg?Ontdek onze extra's.

Onderhoud

Wij leveren niet zomaar een website om je daarna zelf de weg te laten zoeken. Net als je auto heeft je website ook onderhoud nodig. Zo komt de veiligheid van je website niet in het gedrang en kan deze online blijven.

CDN

Content delivery network (CDN) , zorgt ervoor dat je website beter zal presteren, sneller zal laden en hogere bezoekerspieken aan zal kunnen.

Talen

We leven natuurlijk in een land waar we  drie talen  spreken. Het is dan ook meer dan logisch dat je je website in verschillende talen wenst te hebben. Zo voelt de bezoeker zich meteen thuis vanaf de eerste klik.

Copywriting

Je potentiële klanten overtuigen met de juiste teksten is een must. Wij maken gebruik van storytelling zo nemen we de klant mee in ons verhaal.

Professionele foto's

Bij een nieuwe website horen natuurlijk foto's van jouw, je bedrijf, je product of diensten en natuurlijk ook jouw personeel. Heb je die nog niet? Geen probleem wij maken ze voor jouw.

Microsoft 365

Excel, Word, Powerpoint, Outlook, noem maar op. Wij zorgen ervoor dat je er allemaal gebruik van kan maken.

Back-ups

Op regelmatige basis maken we back-ups van jouw website. Zo zijn we zeker dat we niets verliezen bij het updaten van je plugin's of onderhoud van je website.

Voor elk toestel

85% van de mensen zoekt een bedrijf op via hun smartphone  . Daarom is het heel belangrijk dat je website er goed uitziet voor de mobiele gebruikers en de computer gebruikers.

Heb je al een website?Maar is deze aan vernieuwing toe?

Stilstaan is achteruit gaan. Je website moet meegroeien met je zaak. Blaas je website nieuw leven in zodat deze weer fris, modern en effectief is.

Vertel ons over je project

107

Zoveel hebben wij er al gemaakt.

Wij zijn natuurlijk niet aan ons proefstuk toe. Ons team heeft met hun jarenlange ervaring een zeer mooie portfolio opgebouwd. Vaak kiezen klanten niet enkel voor webdesign, maar combineren ze dit met Google Advertenties of SEO van hun bedrijf.

Laten we eraan beginnen! Laat je website maken in jouw regio.

Het enige wat jij hoeft te doen is een afspraak inplannen.
Dit gesprek is volledig vrijblijvend.

Veel gestelde vragen?

Best wel een vraag die we vaak krijgen. Wat dan ook meer dan terecht is. Nu om je een exacte prijs te geven voor het maken van jouw ideale site kan je ons best even contacteren. Om je toch al een instap prijs te geven, hiervoor werken we met een sjabloon en is je website dus niet volledig uniek, maar gebasseerd op een bestaande “plattegrond”. De instapprijs hiervoor is 825 euro.

Wij laten je natuurlijk ook niet zomaar achter met een gloednieuw website. Wij zullen je begeleiden met het leren kennen van je website en indien nodig bezorgen we jouw de juiste handleidingen zodat jij of iemand van je team de nodige aanpassingen kan maken. Daarnaast kiest 99% van onze klanten voor het onderhoudspakket, zo blijft je website en plugins uptodate en beveiligd.

Geen enkel probleem wij helpen je hiermee verder. Wij zorgen er ook voor dat je de nodige e-mails hebt en je website beveiligd is.

Het internet is niet meer weg te denken uit het hedendaagse leven. Als we iets moeten weten zoeken we het op het internet. Je wil er dus voor zorgen dat je website goed scoort bij de zoemachines zoals Google. Wij zorgen ervoor dat je website de juiste teksten bevat. Heb je al een website? Geen probleem wij zorgen dat deze beter zichtbaar wordt voor de zoekmachines met “zoekmachine optimalisatie”