SEO Bureau

Wil jij helemaal bovenaan in de Google zoekresultaten verschijnen? Dit kan door een professioneel SEO Bureau,
Stinis Media is specialist in zoekmachine optimalisatie.

Ik wil een SEO aanbod op maat

Een hogere positie op Google innemen is enorm belangrijk. Meer dan 90% van je potentiële klanten maakt gebruik van Google als zoekmachine.

Bovendien klikken de gebruikers op één van de eerste 3 resultaten op Google wanneer ze naar een antwoord of een dienst opzoek zijn.

Deze top drie is dus enorm gewilt bij de verschillende bedrijven. Maar hoe geraak je hier? “Simpel” met SEO of SEA. Het Stinis Media team is een gespecialiseerd SEO bureau.

Wacht niet langer en contacteer ons vandaag nog.

Ik wil een SEO aanbod op maat
Google markt verdeling

SEO Optimalisatie Wat is het?

On Page SEO

Je pagina dient geoptimaliseerd te zijn om goed te ranken. Hebben je afbeeldingen alt teksten. Is de foto niet te zwaar? Heeft hij het juiste formaat? Is je pagina goed opgebouwd zodat deze snel laad?

LINKBUILDING

Hoeveel andere websites verwijzen naar jouw website? Zijn er andere relevante websites die verwijzen naar jouw website? Google hecht hier veel belang aan. Wij gaan voor jouw opzoek naar de juiste partners.

TECHNISCHE SEO

Je website dient een goede structuur te hebben zodat Google weet waarover je spreekt. Wij helpen je met de opbouw van je website.

COPYWRITING

Je website dient natuurlijk gevonden te worden door Google, wij schrijven de teksten voor je zodat deze opgebouwd zijn rond relevantie zoekwoorden. Wat zoekt jouw potentiële klant op? Wat zijn hun vragen?

Benieuwd hoe je website scoort?Ontvang nu een gratis SEO analyse

Vul het onderstaande formulier in en krijg van onze experten enkele tips op maat van jouw website. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat jouw bedrijf nog beter gevonden wordt op Google.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam

SEO Optimalisatie door Stinis Media

Al meer dan 100 klanten gingen jou voor. Dat zijn dus meer dan 100 klanten die de weg naar de nummer 1 plek op Google hebben ingezet. Dit doen we telkens met de juiste strategie en aanpak op maat van jouw bedrijf.

SEO voor lokale bedrijven.Hoe kan het mij helpen?

Het is voor de lokale handelaar steeds belangrijker om online zichtbaar te zijn. Neem het voorbeeld van een bakker, wanneer iemand op Google zoekt achter “bakker in de buurt“. Zou jij als bakker van dat dorp niet helemaal bovenaan willen verschijnen?

Klopt, wij ook en wat is net wat wij voor jouw bedrijf kunnen doen.
Je kan alvast beginnen met het opzetten van je bedrijf op Google of deze te optimaliseren; Google my Business

Laten we eraan beginnen!

Het enige wat jij hoeft te doen is een afspraak inplannen.
Dit gesprek is volledig vrijblijvend.