Webdesign op maat - Stinis Media

Webdesign

WEBDESIGN

Webdesign op maat

Je website is niet zomaar een pagina op het internet. Bij Stinis Media maken wij Wordpress websites met een persoonlijkheid die er modern en strak uitzien. Daarnaast zorgen we ervoor dat je websitesverkeer omgezet wordt in Sales & Leads

Vertel ons over je project

Meer Website Verkeer

Iedereen kan een mooie website maken.
Wij zorgen ervoor dat jouw website er niet enkel en alleen mooi uitziet maar ook goed scoort bij Google. Wij leveren niet zomaar een website. We onderzoeken wie jouw ideale klant is wat ze doen en vooral wat ze intikken op Google. Zo kunnen we na de oplevering van jouw website vol inzetten op SEO & SEA.

Maak een vrijblijvende afspraak

Designs op maat, gemaakt om te ranken en leads op te brengen.

Onze websites zijn niet alleen snel – ze zorgen ook voor meer leads

Na te hebben samengewerkt met tientallen klanten in de meest competitieve markten van België en Nederland, weten we hoe we pagina’s moeten ontwerpen die hoog scoren op Google, vertrouwen opbouwen en bezoekers omzetten in waardevolle leads.

We bouwen elke website met zoekmachineoptimalisatie (SEO) en conversieoptimalisatie in gedachten. Je krijgt een snellere site met schonere code, klaar om vanaf de dag van oplevering zoekwoorden te claimen en je nieuwe klanten op te brengen.

Maak een vrijblijvende afspraak
Page Speed Google Website laadsnelheid
Website van Adveto Advocaten

Connecteer met je potentiële klant op dieper niveau.

We beginnen met merkonderzoek om ervoor te zorgen dat het ontwerp van je website de waarden en persoonlijkheid van je bedrijf weerspiegelt.

Meer dan alleen mooie kleuren, lettertypen en logo’s – we werken met je samen om te begrijpen wat resoneert met je potentiële klanten en wat maakt dat ze voor jou kiezen in plaats van voor de concurrentie.

Neem gewoon een kijkje in ons portfolio om de zeer effectieve sites te zien die we voor onze klanten hebben gebouwd.

Maak een vrijblijvende afspraak

Wat kan je verwachten van een samenwerking met ons

Eerste gesprek

Hier hebben we het over jouw behoefte en kijken we of er een wederzijdse match is.

SEO Ontdekkingsgesprek

Samen zullen we een strategie uitbouwen (en bespreken) die rekening houdt met de huidige problemen, middelen en concurrenten van je site. We zullen ook benchmarks en ROI-doelstellingen vaststellen.

Voorstel Op Maat

We sturen je een voorstel waarin we onze prijzen en volgende stappen meegeven.

Uitvoering en ROI

Jouw website wordt gemaakt. Tijdens verschillende voorafgaande momenten zullen we met jouw de vorderingen bespreken tot de oplevering van jouw website.

Heb je al een website?
Maar is deze aan vernieuwing toe?

Stilstaan is achteruit gaan. Je website moet meegroeien met je zaak. Blaas je website nieuw leven in zodat deze weer fris, modern en effectief is.

Vertel ons over je project

Laten we eraan beginnen!

Het enige wat jij hoeft te doen is een afspraak inplannen.
Dit gesprek is volledig vrijblijvend.

Vertel ons over je project

Veel gestelde vragen?

Best wel een vraag die we vaak krijgen. Wat dan ook meer dan terecht is. Nu om je een exacte prijs te geven voor het maken van jouw ideale site kan je ons best even contacteren. Om je toch al een instap prijs te geven, hiervoor werken we met een sjabloon en is je website dus niet volledig uniek, maar gebasseerd op een bestaande “plattegrond”. De instapprijs hiervoor is 950 euro.

Wij laten je natuurlijk ook niet zomaar achter met een gloednieuw website. Wij zullen je begeleiden met het leren kennen van je website en indien nodig bezorgen we jouw de juiste handleidingen zodat jij of iemand van je team de nodige aanpassingen kan maken. Daarnaast kiest 99% van onze klanten voor het onderhoudspakket, zo blijft je website en plugins uptodate en beveiligd.

Geen enkel probleem wij helpen je hiermee verder. Wij zorgen er ook voor dat je de nodige e-mails hebt en je website beveiligd is.

Het internet is niet meer weg te denken uit het hedendaagse leven. Als we iets moeten weten zoeken we het op het internet. Je wil er dus voor zorgen dat je website goed scoort bij de zoemachines zoals Google. Wij zorgen ervoor dat je website de juiste teksten bevat. Heb je al een website? Geen probleem wij zorgen dat deze beter zichtbaar wordt voor de zoekmachines met “zoekmachine optimalisatie”

106

Zoveel hebben wij er al gemaakt.

Wij zijn natuurlijk niet aan ons proefstuk toe. Ons team heeft met hun jarenlange ervaring een zeer mooie portfolio opgebouwd. Vaak kiezen klanten niet enkel voor webdesign, maar combineren ze dit met Google Advertenties of (re)branding van hun bedrijf.

In deze regio's zijn wij actief